Organisaties

Dit zijn alle organisaties die hulp aanbieden.

Fonds voor Cultuurparticipatie

24 uur per dag bereikbaar
Mail naar openoproep@cultuurparticipatie.nl
Heb jij een idee voor een kunstproject of een culturele activiteit? Bij het Fonds voor Cultuurparticipatie kun je een aanvraag doen, zodat je geld ontvangt om jouw idee uit te voeren.

Herstelinitiatieven

24 uur per dag bereikbaar
Heb jij een goed idee dat kan bijdragen aan emotioneel herstel? Een coach van hersteliniatieven.nl helpt je graag verder.

Wil je jouw verhaal online delen?

Het kan fijn zijn om jouw verhaal online te delen. Om het een plek te geven. Of om andere jongeren te steunen. Wil jij ook jouw verhaal delen? Dat kan hier.

Minddistrict

24 uur per dag bereikbaar
Wil je zelf aan de slag om je beter te voelen? Bij Minddistrict kun je daar online ondersteuning bij krijgen. Zelfhulp heet dat. Jij kiest welke oefeningen je wilt doen. Of dat nu gaat over actief blijven, meer vertrouwen of iets anders. Er is veel mogelijk.

Het Ondersteuningsteam

Vandaag bereikbaar vanaf 10:00
Bel 0800 - 0445
Mail naar contact@hetondersteuningsteam.nl
Is jouw vader of moeder gedupeerd door de toeslagenaffaire? En ben jij uit huis geplaatst of ergens anders gaan wonen? Dan kan het Ondersteuningsteam jou helpen.

Wat nu? de Podcast

Mail naar redactie@watnupodcast.nl
De podcast Wat nu? volgt de zoektocht naar antwoorden die belangrijk zijn voor het herstel van kinderen en jongeren. Heb jij vragen over de kindregeling? Of wil jij je verhaal delen in de podcast?

Ontwikkelnetwerk Herstel

Wil jij meebepalen hoe het herstel eruitziet? In contact komen met andere jongeren? Of een eigen project starten? Meld je dan aan voor het Ontwikkelnetwerk Herstel.

Gesprek met de staatssecretaris

Je kan in gesprek met de staatssecretaris. Die is verantwoordelijk voor de kindregeling. Je kan met haar praten omdat je wilt dat er naar jouw verhaal wordt geluisterd. Of omdat je het gevoel hebt dat een gesprek jou verder kan helpen.

DUO

Heb je een studieschuld? Op de website van DUO vind je informatie over hoe je die kan terugbetalen. En hoe je verdere problemen voorkomt.

MIND Korrelatie

Vandaag bereikbaar vanaf 09:00
Bel 0900 1450
Chat met een medewerker op de website
Mail naar vragen@wijzijnmind.nl
Bij MIND Korrelatie kun je terecht voor persoonlijk advies. Voor als je je niet goed voelt. Je problemen hebt met anderen. Of als je je zorgen maakt. Over jezelf of iemand in je omgeving.

Andere hulplijnen

Denk je toch dat je andere hulp nodig hebt? Die is er.