Wil je jouw verhaal online delen?

Het kan fijn zijn om jouw verhaal online te delen. Om het een plek te geven. Of om andere jongeren te steunen. Wil jij ook jouw verhaal delen? Dat kan hier.

Voor iedereen
Kan anoniem
Praten
Gratis

Zo werkt het

Waarover je kan vertellen

In jouw verhaal kan je vertellen wat de fouten met de kinderopvangtoeslag voor jou hebben betekend. Of voor jouw gezin. En hoe je daar mee om bent gegaan, wat je hebt gedaan om een nieuwe start te maken en wat je daarbij heeft geholpen. Je verhaal kan tussen de 500 en 600 woorden lang zijn. 

Uploaden

Je kan hieronder je verhaal uploaden. Net als een foto voor bij jouw verhaal. De redactie van kindregelingvoorjou.nl doet een korte check. Zit er bijvoorbeeld een typfout in het verhaal? Dan halen we het eruit. Jouw verhaal blijft jouw verhaal. Daarin wijzigen we niets. De redactie stuurt je een mailtje om alles verder af te stemmen en het verhaal nog een keer aan je te laten zien. Met jouw goedkeuring wordt het daarna op deze website gepubliceerd. 

Anoniem blijven

Het is heel begrijpelijk als je anoniem wilt blijven. Je kunt dit in het formulier hieronder aangeven. Dan gaan we daarvoor zorgen. En gebruiken we een neutrale foto. 

Bekijk andere verhalen

Benieuwd hoe zo'n verhaal op deze website eruitziet? 

Bekijk de verhalen

Deel hier jouw verhaal

Vul eerst jouw gegevens in. Daarna kan je jouw verhaal uploaden. Je kan jouw verhaal opschrijven, inspreken of opnemen. Wat jij fijn vindt.

- Als je het hebt opgeschreven, upload dan een Word-document.

- Heb je het ingesproken? Upload dan een mp3. We schrijven het verhaal dan voor je uit.

- Heb je een video gemaakt? Deel dan een link naar de video. Bijvoorbeeld op YouTube, of in een persoonlijke cloud-omgeving. We gaan dan bekijken of we de video kunnen plaatsen. 

Jouw gegevens

Verhaal uploaden

Upload een Word-document of mp3. Dit bestand kan max. 8 MB zijn.

Of deel een link naar een video.

Begin de link met https:// of http://

Wil je anoniem blijven?

Foto uploaden

Upload hier de foto voor bij het artikel. Dit hoef je niet te doen als je anoniem wilt blijven.

Niet de hulp die je zocht?

Er zijn andere hulplijnen die voor je klaarstaan.

Activiteiten_jongeren

Activiteiten voor jongeren

Door heel het land worden er activiteiten georganiseerd. Zo kun je andere jongeren ontmoeten die hetzelfde hebben meegemaakt. En erover praten. Ook kun je een activiteit opgeven.
logo Podcast

Wat nu? de Podcast

Mail naar redactie@watnupodcast.nl
De podcast Wat nu? volgt de zoektocht naar antwoorden die belangrijk zijn voor het herstel van kinderen en jongeren. Heb jij vragen over de kindregeling? Of wil jij je verhaal delen in de podcast?
Kalender

Gesprek met de staatssecretaris

Je kan in gesprek met de staatssecretaris. Die is verantwoordelijk voor de kindregeling. Je kan met haar praten omdat je wilt dat er naar jouw verhaal wordt geluisterd. Of omdat je het gevoel hebt dat een gesprek jou verder kan helpen.
Stichting Lotgenotencontact_logo

Lotgenotenlijn

Direct bereikbaar via telefoon en e-mailGesloten tussen 13:00 en 17:00
Bel 030 4420 000
Mail naar contact@lotgenotencontact.info
Van maandag t/m zaterdag bereikbaar tussen 9 - 13 uur en 17 - 21 uur. Het kan fijn zijn om met iemand te praten die hetzelfde heeft meegemaakt. Om te vragen wat die persoon helpt. Of om je gesteund te voelen. Bij de Lotgenotenlijn kan dat.

Andere hulplijnen

Denk je toch dat je andere hulp nodig hebt? Die is er.