Je verhaal delen

Praten kan opluchten. En soms is het extra fijn om dat te doen met iemand die hetzelfde heeft meegemaakt. Of met de overheid. Omdat zij verantwoordelijk is voor de fouten met de kinderopvangtoeslag. Het is allebei mogelijk. Maar niks hoeft.

Hulplijnen voor jou
Activiteiten_jongeren

Activiteiten voor jongeren

Door heel het land worden er activiteiten georganiseerd. Zo kun je andere jongeren ontmoeten die hetzelfde hebben meegemaakt. En erover praten. Ook kun je een activiteit opgeven.
logo Podcast

Wat nu? de Podcast

Mail naar redactie@watnupodcast.nl
De podcast Wat nu? volgt de zoektocht naar antwoorden die belangrijk zijn voor het herstel van kinderen en jongeren. Heb jij vragen over de kindregeling? Of wil jij je verhaal delen in de podcast?
Stichting Lotgenotencontact_logo

Lotgenotenlijn

Direct bereikbaar via telefoon en e-mailGesloten tussen 13:00 en 17:00
Bel 030 4420 000
Mail naar contact@lotgenotencontact.info
Van maandag t/m zaterdag bereikbaar tussen 9 - 13 uur en 17 - 21 uur. Het kan fijn zijn om met iemand te praten die hetzelfde heeft meegemaakt. Om te vragen wat die persoon helpt. Of om je gesteund te voelen. Bij de Lotgenotenlijn kan dat.
Verhaal delen icoon

Wil je jouw verhaal online delen?

Het kan fijn zijn om jouw verhaal online te delen. Om het een plek te geven. Of om andere jongeren te steunen. Wil jij ook jouw verhaal delen? Dat kan hier.
Kalender

Gesprek met de staatssecretaris

Je kan in gesprek met de staatssecretaris. Die is verantwoordelijk voor de kindregeling. Je kan met haar praten omdat je wilt dat er naar jouw verhaal wordt geluisterd. Of omdat je het gevoel hebt dat een gesprek jou verder kan helpen.

Andere hulplijnen

Denk je toch dat je andere hulp nodig hebt? Die is er.