Activiteiten voor jongeren

Door heel het land worden er activiteiten georganiseerd. Zo kun je andere jongeren ontmoeten die hetzelfde hebben meegemaakt. En erover praten. Ook kun je een activiteit opgeven.

Luisteren, praten, advies

Over de activiteiten

Hieronder kun je de agenda met de aankomende activiteiten bekijken. Een activiteit kan van alles zijn. Een lotgenotenbijeenkomst bij de gemeente bijvoorbeeld. Maar ook een toneelstuk of optreden. Zolang het jongeren helpt om in contact te komen met andere jongeren. En om erover te praten. 

Organiseer je zelf een activiteit? Of ken je een activiteit voor jongeren? Geef de activiteit dan op. Dat kan onder de agenda.  We plaatsen de activiteit dan op deze pagina, zodat jongeren weten wanneer de activiteit plaatsvindt.  

Agenda

Geef een activiteit op

Wil je een activiteit opgeven? Vul dan kort informatie in over de activiteit. Zo kunnen we de activiteit in het overzicht hierboven plaatsen. De activiteit moet openbaar zijn voor jongeren van gedupeerde ouders.

Activiteit opgeven

Niet de hulp die je zocht?

Er zijn andere hulplijnen die voor je klaarstaan.

Verhaal delen icoon

Wil je jouw verhaal online delen?

Het kan fijn zijn om jouw verhaal online te delen. Om het een plek te geven. Of om andere jongeren te steunen. Wil jij ook jouw verhaal delen? Dat kan hier.
logo Podcast

Wat nu? de Podcast

Mail naar redactie@watnupodcast.nl
De podcast Wat nu? volgt de zoektocht naar antwoorden die belangrijk zijn voor het herstel van kinderen en jongeren. Heb jij vragen over de kindregeling? Of wil jij je verhaal delen in de podcast?
Kalender

Gesprek met de staatssecretaris

Je kan in gesprek met de staatssecretaris. Die is verantwoordelijk voor de kindregeling. Je kan met haar praten omdat je wilt dat er naar jouw verhaal wordt geluisterd. Of omdat je het gevoel hebt dat een gesprek jou verder kan helpen.
Stichting Lotgenotencontact_logo

Lotgenotenlijn

Direct bereikbaar via telefoon en e-mailGesloten tussen 13:00 en 17:00
Bel 030 4420 000
Mail naar contact@lotgenotencontact.info
Van maandag t/m zaterdag bereikbaar tussen 9 - 13 uur en 17 - 21 uur. Het kan fijn zijn om met iemand te praten die hetzelfde heeft meegemaakt. Om te vragen wat die persoon helpt. Of om je gesteund te voelen. Bij de Lotgenotenlijn kan dat.

Andere hulplijnen

Denk je toch dat je andere hulp nodig hebt? Die is er.