Jezelf ontwikkelen

Het kan voelen alsof er tijd verloren is gegaan. En dat je niet de dingen kon doen die belangrijk voor je zijn. Omdat jij je aandacht voor iets anders nodig had. Door wat je hebt meegemaakt, kan het ook niet goed gaan op school. Of werk. De hulplijnen hieronder zijn er voor jou. En kunnen je helpen om weer positiever naar de toekomst te kijken.

Hulplijnen voor jou
MDT_logo_warm_rgb-01

Maatschappelijke Diensttijd

Tijdens MDT zet je je in voor iets wat jij leuk vindt. Je leert wat jouw talenten zijn. En ontmoet nieuwe mensen. Allebei handig voor in de toekomst.
Kaart van Nederland

Jouw gemeente

Bij jouw gemeente zijn er mensen die met jou kunnen kijken naar hoe jij je wilt ontwikkelen. Wat vind je belangrijk in het leven en welke plannen en ideeën heb je voor de toekomst? Samen maak je een plan van aanpak. Hierin staat hoe de gemeente jou verder gaat helpen.
Logo Ontwikkelnetwerk Herstel

Ontwikkelnetwerk Herstel

Wil jij meebepalen hoe het herstel eruitziet, in contact komen met andere kinderen of jezelf ontwikkelen met gratis trainingen en workshops? Meld je dan aan voor het Ontwikkelnetwerk Herstel.

Andere hulplijnen

Denk je toch dat je andere hulp nodig hebt? Die is er.

Heb je dringend hulp nodig?

Maak je je heel erg zorgen? Kun je geen boodschappen betalen? Of mag je niet blijven wonen waar je nu woont? Twijfel niet om contact op te nemen.

Naar de dringende hulp