Jezelf ontwikkelen

Het kan voelen alsof er tijd verloren is gegaan. En dat je niet de dingen kon doen die belangrijk voor je zijn. Omdat jij je aandacht voor iets anders nodig had. Door wat je hebt meegemaakt, kan het ook niet goed gaan op school. Of werk. De hulplijnen hieronder zijn er voor jou. En kunnen je helpen om weer positiever naar de toekomst te kijken.

Hulplijnen voor jou
image 1

Minddistrict

24 uur per dag bereikbaar
Wil je zelf aan de slag om je beter te voelen? Bij Minddistrict kun je daar online ondersteuning bij krijgen. Zelfhulp heet dat. Jij kiest welke oefeningen je wilt doen. Of dat nu gaat over actief blijven, meer vertrouwen of iets anders. Er is veel mogelijk.
MDT_logo_warm_rgb-01

Maatschappelijke Diensttijd

Tijdens MDT zet je je in voor iets wat jij leuk vindt. Je leert wat jouw talenten zijn. En ontmoet nieuwe mensen. Allebei handig voor in de toekomst.
Kaart van Nederland

Jouw gemeente

Bij jouw gemeente zijn er mensen die met jou kunnen kijken naar hoe jij je wilt ontwikkelen. Wat vind je belangrijk in het leven en welke plannen en ideeën heb je voor de toekomst? Samen maak je een plan van aanpak. Hierin staat hoe de gemeente jou verder gaat helpen.
Web-Logo-Hexagon-blauw

Fonds voor Cultuurparticipatie

24 uur per dag bereikbaar
Mail naar openoproep@cultuurparticipatie.nl
Heb jij een idee voor een kunstproject of een culturele activiteit? Bij het Fonds voor Cultuurparticipatie kun je een aanvraag doen, zodat je geld ontvangt om jouw idee uit te voeren.
Logo Ontwikkelnetwerk Herstel

Ontwikkelnetwerk Herstel

Wil jij meebepalen hoe het herstel eruitziet? In contact komen met andere jongeren? Of een eigen project starten? Meld je dan aan voor het Ontwikkelnetwerk Herstel.
Logo herstel initiatieven

Herstelinitiatieven

24 uur per dag bereikbaar
Heb jij een goed idee dat kan bijdragen aan emotioneel herstel? Een coach van hersteliniatieven.nl helpt je graag verder.

Andere hulplijnen

Denk je toch dat je andere hulp nodig hebt? Die is er.