Herstelinitiatieven

Heb jij een goed idee dat kan bijdragen aan emotioneel herstel? Een coach van hersteliniatieven.nl helpt je graag verder.

Alle leeftijden
Niet anoniem
Gratis
Website
Website

Over Herstelinitiatieven.nl

Heb jij een goed idee dat kan bijdragen aan emotioneel herstel? Via herstelinitiatieven.nl kan je jouw idee voor emotioneel herstel aanmelden. Je kunt ook hulp krijgen om dat idee verder uit te werken. En je kan ondersteuning krijgen voor de uitvoering van je idee.

Dat kan als je voldoet aan vier voorwaarden: je ouders zijn gedupeerde van de toeslagenaffaire, het idee draagt bij aan emotioneel herstel en het is bedoeld voor meerdere gedupeerden. En het idee heeft een sociaal-maatschappelijk, cultureel of kunstzinnig karakter: denk als voorbeelden aan een informatiemarkt, een documentaire of een schildermiddag. Goed om te weten: het idee blijft altijd van jou.

Niet de hulp die je zocht?

Er zijn andere hulplijnen die voor je klaarstaan.

Web-Logo-Hexagon-blauw

Fonds voor Cultuurparticipatie

24 uur per dag bereikbaar
Mail naar openoproep@cultuurparticipatie.nl
Heb jij een idee voor een kunst- of culturele activiteit? Met de Open Oproep van het Fonds voor Cultuurparticipatie kun je een aanvraag indienen.
image 1

Minddistrict

24 uur per dag bereikbaar
Wil je zelf aan de slag om je beter te voelen? Bij Minddistrict kun je daar online ondersteuning bij krijgen. Zelfhulp heet dat. Jij kiest welke oefeningen je wilt doen. Of dat nu gaat over actief blijven, meer vertrouwen of iets anders. Er is veel mogelijk.
Logo Ontwikkelnetwerk Herstel

Ontwikkelnetwerk Herstel

Wil jij meebepalen hoe het herstel eruitziet, in contact komen met andere kinderen of jezelf ontwikkelen met gratis trainingen en workshops? Meld je dan aan voor het Ontwikkelnetwerk Herstel.
Kaart van Nederland

Jouw gemeente

Bij jouw gemeente zijn er mensen die met jou kunnen kijken naar hoe jij je wilt ontwikkelen. Wat vind je belangrijk in het leven en welke plannen en ideeën heb je voor de toekomst? Samen maak je een plan van aanpak. Hierin staat hoe de gemeente jou verder gaat helpen.
MDT_logo_warm_rgb-01

Maatschappelijke Diensttijd

Tijdens MDT zet je je in voor iets wat jij leuk vindt. Je leert wat jouw talenten zijn. En ontmoet nieuwe mensen. Allebei handig voor in de toekomst.

Andere hulplijnen

Denk je toch dat je andere hulp nodig hebt? Die is er.