Wat nu? de Podcast

De podcast Wat nu? volgt de zoektocht naar antwoorden die belangrijk zijn voor het herstel van kinderen en jongeren. Heb jij vragen over de kindregeling? Of wil jij je verhaal delen in de podcast?

Alle leeftijden
Deels anoniem
Gratis hulp
E-mail
E-mail

Over Wat nu? de Podcast

De problemen met de kinderopvangtoeslag heeft heel veel gezinnen diep geraakt. Het is de taak van de overheid om dit nu zo goed mogelijk op te lossen. Voor kinderen van gedupeerde ouders is de kindregeling bedoeld. Wat houdt de kindregeling precies in? De weg naar hulp blijkt niet eenvoudig. De podcast WatNu? helpt met wat de toekomst te bieden heeft. Presentator Jaïr gaat in de podcast op zoek naar antwoorden op vragen van kinderen en jongeren over de toeslagenaffaire.

De podcast is gemaakt in samenwerking met het ministerie van Financiën en Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen.

Afleveringen

In de 1e aflevering van Wat nu? de podcast gaat presentator Jaïr in gesprek met Anne Coenen, directeur van UHT.  Wat zij precies doet kun je hier bekijken en beluisteren.  

In de 2e aflevering van Wat nu? de podcast praat presentator Jaïr met Jeanne Marie Langen (VNG) over de brede ondersteuning door gemeenten. Luister hier de aflevering.       

Deelnemen

Heb jij een vraag over de kindregeling? Of wil jij je verhaal delen in de podcast? Stuur dan een mail naar de redactie.

Niet de hulp die je zocht?

Er zijn andere hulplijnen die voor je klaarstaan.

Kalender

Gesprek met de staatssecretaris

Je kan in gesprek met de staatssecretaris. Die is verantwoordelijk voor de kindregeling. Je kan met haar praten omdat je wilt dat er naar jouw verhaal wordt geluisterd. Of omdat je het gevoel hebt dat een gesprek jou verder kan helpen.
Stichting Lotgenotencontact_logo

Lotgenotenlijn

Vandaag bereikbaar vanaf 09:00Gesloten tussen 13:00 en 17:00
Bel 030 4420 000
Mail naar contact@lotgenotencontact.info
Van maandag t/m zaterdag bereikbaar tussen 9 - 13 uur en 17 - 21 uur. Het kan fijn zijn om met iemand te praten die hetzelfde heeft meegemaakt. Om te vragen wat die persoon helpt. Of om je gesteund te voelen. Bij de Lotgenotenlijn kan dat.

Andere hulplijnen

Denk je toch dat je andere hulp nodig hebt? Die is er.