Wijzer in Geldzaken

Wijzer in Geldzaken biedt betrouwbare informatie over geld. Of het nu gaat om je (bij)baan, crypto of je energierekening. Gaat het over geld? Dan staat het op Wijzer in Geldzaken.

Voor iedereen
Anoniem
Informatie, advies, doorverwijzen
Gratis hulp
Website
Website

Over Wijzer in Geldzaken

Wijzer in Geldzaken is een platform met informatie. De informatie wordt samengesteld door verschillende partijen. Bijvoorbeeld de overheid, maar ook onderwijsorganisaties. Zijn er geldvragen waar je tegenaan loopt? Dan helpt de informatie daar antwoord op te geven. 

Over de hulp

De website staat vol met tips. Dus bijvoorbeeld wat je moet regelen als je 18 wordt. Of welke verzekeringen handig zijn om te hebben. En bijvoorbeeld hoe studiefinanciering werkt. Ook biedt Wijzer in Geldzaken rekentools. Als je die invult, dan krijg je persoonlijk advies over jouw situatie. Verder vind je er per thema de regels waar je rekening moet houden. Of de laatste updates. Je kan geen contact opnemen met Wijzer in Geldzaken. De website is er vooral zodat jij per thema informatie kan vinden. En weet waar je terecht kan als je persoonlijke ondersteuning nodig hebt.

Niet de hulp die je zocht?

Er zijn andere hulplijnen die voor je klaarstaan.

DUO_logo

DUO

Heb je een studieschuld? Op de website van DUO vind je informatie over hoe je die kan terugbetalen. En hoe je verdere problemen voorkomt.
Geldfit_logo

Geldfit

Morgen bereikbaar vanaf 08:30
Bel 0800 8115
Chat met een medewerker op de website
Mail naar helpen@geldfit.nl
Op Geldfit vind je informatie over geld in jouw situatie. Geldfit wijst je de weg met tips of een persoonlijk advies. Ook als je schulden hebt.
Kaart van Nederland

Jouw gemeente

Bij jouw gemeente zijn er mensen die met jou kunnen kijken naar jouw geldsituatie. En naar wat je nodig hebt. Ook als je schulden hebt kun je bij jouw gemeente terecht voor hulp. Samen maak je een plan van aanpak. Hierin staat hoe de gemeente jou verder gaat helpen.

Andere hulplijnen

Denk je toch dat je andere hulp nodig hebt? Die is er.