Geldfit

Op Geldfit vind je informatie over geld in jouw situatie. Geldfit wijst je de weg met tips of een persoonlijk advies. Ook als je schulden hebt.

Voor iedereen
Deels anoniem
Informatie, advies, een-op-eenbegeleiding, doorverwijzen
Gratis hulp
Chat, telefoon, e-mail en website
E-mail
Telefoon
Chat
Website

Over Geldfit

Er kan van alles gebeuren waardoor je vragen hebt over geld. Of zorgen. Op geldfit.nl kan je op jouw manier aan de slag met informatie en tools. Je blijft anoniem en zit nergens aan vast. Ook persoonlijk advies en begeleiding is mogelijk. Om Geldfit heen staat namelijk een groot netwerk van gemeenten, bedrijven en stichtingen. Zo kan Geldfit jou altijd in contact brengen met een organisatie bij jou in de buurt. Samen bepaal je wat jouw volgende stap is. Zo krijg je weer grip op je geld.

Over de hulp

Op geldfit.nl staat de Geldfit-test. In de test worden er een paar korte vragen aan je gesteld. Bijvoorbeeld of je genoeg inkomsten hebt om je boodschappen te betalen. Zo wordt bepaald welke tips en tools voor jou handig zijn. Op de website vind je ook veel artikelen met nog meer tips. Kom je er niet uit? Of heb je een vraag? Dan kan je met Geldfit bellen of chatten. Je komt in contact met een medewerker die met je meedenkt. Of doorverwijst naar een organisatie bij jou in de buurt. Bijvoorbeeld als je schulden hebt. En iemand nodig hebt die je op weg helpt om weer schuldenvrij te worden. Zonder te oordelen.

Niet de hulp die je zocht?

Er zijn andere hulplijnen die voor je klaarstaan.

DUO_logo

DUO

Heb je een studieschuld? Op de website van DUO vind je informatie over hoe je die kan terugbetalen. En hoe je verdere problemen voorkomt.
Wijzer in geldzaken_logo

Wijzer in Geldzaken

Wijzer in Geldzaken biedt betrouwbare informatie over geld. Of het nu gaat om je (bij)baan, crypto of je energierekening. Gaat het over geld? Dan staat het op Wijzer in Geldzaken.
Kaart van Nederland

Jouw gemeente

Bij jouw gemeente zijn er mensen die met jou kunnen kijken naar jouw geldsituatie. En naar wat je nodig hebt. Ook als je schulden hebt kun je bij jouw gemeente terecht voor hulp. Samen maak je een plan van aanpak. Hierin staat hoe de gemeente jou verder gaat helpen.

Andere hulplijnen

Denk je toch dat je andere hulp nodig hebt? Die is er.