MIND Korrelatie

Bij MIND Korrelatie kun je terecht voor persoonlijk advies. Voor als je je niet goed voelt. Je problemen hebt met anderen. Of als je je zorgen maakt. Over jezelf of iemand in je omgeving.

Voor iedereen
Anoniem
Luisteren, advies, doorverwijzen
Gratis hulp
Chat, telefoon, e-mail en website
E-mail
Telefoon
Chat
Website

Over MIND Korrelatie

MIND Korrelatie biedt psychische en psychosociale hulp. Dat betekent dat MIND Korrelatie je kan helpen bij mentale problemen. Bij MIND Korrelatie werken psychologen en maatschappelijk werkers. Ze luisteren, adviseren en verwijzen door naar passende hulp als dat nodig is. Contact met MIND Korrelatie kan op verschillende manieren. Je kan bellen, chatten, mailen of WhatsAppen. Het gesprek blijft tussen jou en de medewerkers. Op de website van MIND Korrelatie staat daarnaast veel informatie. Over grenzen stellen, stress en depressie bijvoorbeeld. Je kan over veel onderwerpen een gratis flyer aanvragen. 

Over de hulp

Hoe MIND Korrelatie jou kan helpen, is voor iedereen anders. De hulpverlener kijkt samen met jou wat jij nodig hebt om zelf verder te kunnen. Vaak wordt dat al duidelijk in één gesprek. En zo niet, dan verwijst de hulpverlener je door naar passende hulp.

Niet de hulp die je zocht?

Er zijn andere hulplijnen die voor je klaarstaan.

Kaart van Nederland

Jouw gemeente

Bij jouw gemeente zijn er mensen die met jou kijken wat je nodig hebt. Samen maak je een plan van aanpak. Hierin staat hoe de gemeente jou verder gaat helpen.
Stichting Lotgenotencontact_logo

Lotgenotenlijn

Morgen bereikbaar vanaf 09:00Gesloten tussen 13:00 en 17:00
Bel 030 4420 000
Mail naar contact@lotgenotencontact.info
Van maandag t/m zaterdag bereikbaar tussen 9 - 13 uur en 17 - 21 uur. Het kan fijn zijn om met iemand te praten die hetzelfde heeft meegemaakt. Om te vragen wat die persoon helpt. Of om je gesteund te voelen. Bij de Lotgenotenlijn kan dat.
Alles Oké Supportlijn_logo

Alles Oké? Supportlijn

Direct bereikbaar via chat en telefoon
Bel 0800 0450
Chat met een medewerker op de website
Bij de Alles Oké? Supportlijn krijg je de ruimte om je verhaal te doen. Zonder oordeel. Als je wilt, denken ze ook mee hoe je een stap verder komt.
Kindertelefoon_logo

De Kindertelefoon

Morgen bereikbaar vanaf 11:00
Bel 0800 0432
Chat met een medewerker op de website
Met De Kindertelefoon kun je over álles praten. Want soms lucht dat enorm op. De Kindertelefoon kan luisteren, maar ook met je meedenken. Of informatie geven.

Andere hulplijnen

Denk je toch dat je andere hulp nodig hebt? Die is er.