Alles Oké? Supportlijn

Bij de Alles Oké? Supportlijn krijg je de ruimte om je verhaal te doen. Zonder oordeel. Als je wilt, denken ze ook mee hoe je een stap verder komt.

18 - 25 jaar
Anoniem
Luisteren, praten, advies
Gratis hulp
Chat, telefoon en website
Telefoon
Chat
Website

Alles Oké? Supportlijn

De Alles Oké? Supportlijn is een project van De Kindertelefoon. Want ook iedereen van 18 tot 25 jaar verdient een plek om te praten. Je kan bellen of chatten met de supportlijn. Je komt dan in contact met vrijwilligers. Die zijn speciaal voor deze supportlijn opgeleid. Het gesprek kan over alles gaan. Ook over problemen die zijn begonnen door fouten met de kinderopvangtoeslag. Het gesprek blijft altijd tussen jou en de supportlijn. Als je tips of advies wilt, kan dat. Maar gewoon praten is ook oké.

Over de hulp

De vrijwilligers van de Alles Oké? Supportlijn gaan op dezelfde manier te werk als De Kindertelefoon. Hoe praten met de supportlijn jou helpt, is voor iedereen anders. Het kan opluchten om te vertellen wat je hebt meegemaakt. En het is fijn als iemand echt naar je luistert. Het kan je ook helpen om te weten hoe je iets tegen iemand zegt. Als je belt of chat met de supportlijn, worden er altijd vragen aan je gesteld. Zo weten de vrijwilligers hoe ze jóu kunnen helpen.

Niet de hulp die je zocht?

Er zijn andere hulplijnen die voor je klaarstaan.

image 1

Minddistrict

24 uur per dag bereikbaar
Wil je zelf aan de slag om je beter te voelen? Bij Minddistrict kun je daar online ondersteuning bij krijgen. Zelfhulp heet dat. Jij kiest welke oefeningen je wilt doen. Of dat nu gaat over actief blijven, meer vertrouwen of iets anders. Er is veel mogelijk.
De Luisterlijn_logo

De Luisterlijn

24 uur per dag bereikbaar
Bel 088 0767 000
Chat met een medewerker op de website
Mail naar ehulp@deluisterlijn.nl
Altijd iemand om mee te praten. Over wat jij wilt. Bij de Luisterlijn kan dat. De lijn is ook ‘s nachts bereikbaar. Voor als je niet kan slapen. Omdat je je zorgen maakt bijvoorbeeld.
Kaart van Nederland

Jouw gemeente

Bij jouw gemeente zijn er mensen die met jou kunnen kijken naar hoe je je voelt. En naar wat je nodig hebt. Misschien wil je praten over wat je het meegemaakt. Samen maak je een plan van aanpak. Hierin staat hoe de gemeente jou verder gaat helpen.
Stichting Lotgenotencontact_logo

Lotgenotenlijn

Direct bereikbaar via telefoon en e-mailGesloten tussen 13:00 en 17:00
Bel 030 4420 000
Mail naar contact@lotgenotencontact.info
Van maandag t/m zaterdag bereikbaar tussen 9 - 13 uur en 17 - 21 uur. Het kan fijn zijn om met iemand te praten die hetzelfde heeft meegemaakt. Om te vragen wat die persoon helpt. Of om je gesteund te voelen. Bij de Lotgenotenlijn kan dat.
Kindertelefoon_logo

De Kindertelefoon

Direct bereikbaar via chat en telefoon
Bel 0800 0432
Chat met een medewerker op de website
Met De Kindertelefoon kun je over álles praten. Want soms lucht dat enorm op. De Kindertelefoon kan luisteren, maar ook met je meedenken. Of informatie geven.

Andere hulplijnen

Denk je toch dat je andere hulp nodig hebt? Die is er.