Ontwikkelnetwerk Herstel

Wil jij meebepalen hoe het herstel eruitziet, in contact komen met andere kinderen of jezelf ontwikkelen met gratis trainingen en workshops? Meld je dan aan voor het Ontwikkelnetwerk Herstel.

Vanaf 14 jaar
Gratis hulp
Website
Website

Over het Ontwikkelnetwerk Herstel

Het Ontwikkelnetwerk Herstel richt zich op het vormgeven van hulp en herstel voor kinderen en jongeren, door kinderen en jongeren. Je kan zelf kiezen hoe je meedoet aan het netwerk.

De overheid wil dat de kindregeling zo goed mogelijk aansluit bij wat kinderen nodig hebben. Zij wil daarom van kinderen zelf horen hoe de hulp en steun eruit moet zien. Het ministerie van Financiën heeft aan Diversion gevraagd om het Ontwikkelnetwerk Herstel op te zetten.

In het Ontwikkelnetwerk Herstel organiseert Diversion bijeenkomsten waarin centraal staat: wat kan kinderen en jongeren helpen in hun herstel? Bijvoorbeeld jouw behoefte aan contact met andere kinderen. Of hoe je graag geholpen zou willen worden. Ook jouw persoonlijke ontwikkeling is belangrijk en daarom kun je gratis deelnemen aan trainingen en workshops. Denk bijvoorbeeld aan een workshop solliciteren, of een training waarin je leert presenteren.

Het Ontwikkelnetwerk biedt deze workshop gratis aan. 

Wat ga je lerenWaar en wanneerDoor wie
Workshop GroepscoachsessieJe leert om zelf de controle/regie terug te pakken en je leert je eigen gedachten te kennen. 2 december, 13:00 tot 17:00 uur, UtrechtMiek Crouzen

Aanmelden om mee te doen

Ben jij 14 jaar of ouder? Dan kan je meedoen!  

Aanmelden

Niet de hulp die je zocht?

Er zijn andere hulplijnen die voor je klaarstaan.

Kaart van Nederland

Jouw gemeente

Bij jouw gemeente zijn er mensen die met jou kunnen kijken naar hoe jij je wilt ontwikkelen. Wat vind je belangrijk in het leven en welke plannen en ideeën heb je voor de toekomst? Samen maak je een plan van aanpak. Hierin staat hoe de gemeente jou verder gaat helpen.
MDT_logo_warm_rgb-01

Maatschappelijke Diensttijd

Tijdens MDT zet je je in voor iets wat jij leuk vindt. Je leert wat jouw talenten zijn. En ontmoet nieuwe mensen. Allebei handig voor in de toekomst.

Andere hulplijnen

Denk je toch dat je andere hulp nodig hebt? Die is er.