Ontwikkelnetwerk Herstel

Wil jij meebepalen hoe het herstel eruitziet? In contact komen met andere jongeren? Of een eigen project starten? Meld je dan aan voor het Ontwikkelnetwerk Herstel.

Vanaf 14 jaar
Gratis hulp
Website
Website

Over het Ontwikkelnetwerk Herstel

Diversion heeft het Ontwikkelnetwerk Herstel opgezet in opdracht van het ministerie van Financiën. Heb jij de fouten met de kinderopvangtoeslagen meegemaakt? En ben je 14 jaar of ouder? Dan kun je je aanmelden bij het netwerk. Je kan werken aan je eigen herstel en dat van anderen. Je kiest zelf hoe je meedoet.

Over de hulp

Via het Ontwikkelnetwerk Herstel kun je:

  • In contact komen met andere jongeren die meedenken over jouw herstel.
  • Je aansluiten bij een bijeenkomst of samen met ons zelf een bijeenkomst organiseren.
  • Begeleiding krijgen om je eigen project te starten waarmee jij jezelf en anderen verder helpt met hun herstel.

Niet de hulp die je zocht?

Er zijn andere hulplijnen die voor je klaarstaan.

Web-Logo-Hexagon-blauw

Fonds voor Cultuurparticipatie

24 uur per dag bereikbaar
Mail naar openoproep@cultuurparticipatie.nl
Heb jij een idee voor een kunst- of culturele activiteit? Met de Open Oproep van het Fonds voor Cultuurparticipatie kun je een aanvraag indienen.
Logo herstel initiatieven

Herstelinitiatieven

24 uur per dag bereikbaar
Heb jij een goed idee dat kan bijdragen aan emotioneel herstel? Een coach van hersteliniatieven.nl helpt je graag verder.
image 1

Minddistrict

24 uur per dag bereikbaar
Wil je zelf aan de slag om je beter te voelen? Bij Minddistrict kun je daar online ondersteuning bij krijgen. Zelfhulp heet dat. Jij kiest welke oefeningen je wilt doen. Of dat nu gaat over actief blijven, meer vertrouwen of iets anders. Er is veel mogelijk.
Kaart van Nederland

Jouw gemeente

Bij jouw gemeente zijn er mensen die met jou kunnen kijken naar hoe jij je wilt ontwikkelen. Wat vind je belangrijk in het leven en welke plannen en ideeën heb je voor de toekomst? Samen maak je een plan van aanpak. Hierin staat hoe de gemeente jou verder gaat helpen.
MDT_logo_warm_rgb-01

Maatschappelijke Diensttijd

Tijdens MDT zet je je in voor iets wat jij leuk vindt. Je leert wat jouw talenten zijn. En ontmoet nieuwe mensen. Allebei handig voor in de toekomst.

Andere hulplijnen

Denk je toch dat je andere hulp nodig hebt? Die is er.